Actueel

Met ingang van december 2017 ben ik samen met mijn partner, Wim Scholte, een bedrijf gestart. Het vormgeven van je bedrijf is een intensieve klus. Wat wil je aanbieden en tegen welk tarief? Hoe krijg je je bedrijf op de kaart? Hoe ga je je website vormgeven en welke foto’s ga je plaatsen? Waarin willen we ons onderscheiden van andere fotografen? De antwoorden op deze vragen komen na verloop van tijd. Dat is een proces. Wij hebben ons bedrijf ingeschreven onder de naam WM-Fotografen (VOF). De W staat voor Wim en de M voor Manon. Met ons logo hebben wij de verbintenis willen leggen tussen ons beiden en onze passie: DE FOTOGRAFIE. Daarbij hebben wij ons een missie ten doel gesteld en deze luidt:

“Wij willen dàt vastleggen waarmee wij u verrassen”.

Want dat is namelijk precies wat we samen willen bereiken.

De afgelopen jaren hebben we hobbymatig veel ervaring opgedaan in de fotografie. Door middel van workshops hebben we onszelf steeds meer ontwikkeld als fotograaf. Wij proberen onze kennis uiteraard ook door middel van vakbladen en het bezoeken van fotografiebeurzen up-to-date te houden en proberen daarbij zoveel mogelijk mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Begin 2018 hadden we wederom een aantal workshops op het programma staan. Zo zijn we in februari 2018 een dag naar Duitsland geweest voor een workshop Urbex-fotografie en hebben we in april 2018 aan een workshop roofvogels fotograferen deelgenomen De laatste workshop is zakelijk gezien minder interessant zijn, maar het mogen fotograferen van grote indrukwekkende vogels was een fantastische ervaring. In 2018 zijn we in Noorwegen geweest, ook in reisfotografie kunnen we volledig ons ei kwijt.

Mijn doelstelling voor 2019 is om mij nog meer toe te leggen op het fotograferen van mensen. Mijn website geeft daarbij een goed beeld waar mijn passie ligt. In feite staat de mens (jong en oud) in mijn aanbod steeds centraal, waarbij afscheidsfotografie een bijzonder onderdeel vormt.

Het starten van een bedrijf samen met Wim geeft mij een enorme boost. Wat is er mooier dan samen een passie delen, waarbij we ons aan de ene kant van elkaar onderscheiden qua aanbod, maar aan de andere kant onze krachten ook kunnen bundelen….? Dat vormt tezamen met een goede gezondheid en onze dierbaren een meer dan waardevol bestaan!!!